Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carne curcan 100% ecologica
230 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stiti ca cel mai mic colesterol il are carnea de curcan? Consumul carnii de curcan ajuta la reducerea colesterolului, carnea slaba, fara piele, gatita la cuptor, avand cea mai redusa cantitate de grasimi saturate sau colesterol dintre toate tipurile de carne.  Carnea de curcan este saraca in grasimi, 100 g de carne continand aproximativ 160 calorii, bogata in vitaminele B6, B12, niacina, riboflavina si seleniu, precum si in minerale esentiale organismului fier,  zinc, seleniu si fosfor. 100 g de carne de curcan contin aproximativ 32 g de proteine, fapt ce o transforma intr-o veritabila sursa de aminoacizi esentiali. Doar o singura portie de carne de curcan furnizeaza organismului 65% din aportul zilnic recomandat de proteine.

Va oferim carne de curcan 100% ecologica, la pretul de 20 lei/kg in viu. Curcanii sunt crescuti cu tarate naturale, toate cerealele fiind ecologice si macinate in casa, intr-o atentie deosebita deoarece in familia noastra nu se consuma decat carne de pui si curcan ecologica. Garantam calitatea carnii si provenienta ei! Curcanii au primit regulat aporturi de verdeata de pe campul nostru (lucerna) si alte legume care i-au ajutat la dezvoltarea armonioasa.

Eviscerarea costa 30 lei/curcan, iar in urma ei se pierd aprox. 1.5, max. 2 kg. Curcanii, in functie de greutate, pot costa intre 230 lei (10 kg in viu) si 330 lei (15 kg in viu).

Renuntati la carnurile grele, ca cea de porc, si asigurati-i organismului un aport de proteine si vitamine atat de necesare in timpul iernii!
Din Gura in Gura